» Zonnebrillen dames shop je op partyzonnebrillen.nl!

Sta je te popelen om jouw nieuwste festival outfit aan te trekken, maar heb je nog niet de juiste festival zonnebril gevonden? Wees niet getreurd, want in onze webshop vind je een groot assortiment zonnebrillen dames. Voor een goedkope prijs krijg je bij ons een snelle levering, goede service en kwaliteit. Wacht dus niet langer en vind jouw perfecte zonnebril bij partyzonnebrillen.nl!

Voor ieder wat wils

Wij bieden een ruim assortiment zonnebrillen dames in diverse kleuren, vormen en monturen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een look a like Ray Ban zonnebril of een Celine zonnebril? Wij hebben ze op voorraad! In het overzicht hieronder zie je welke modellen we op dit moment verkopen.

Wayfarer zonnebrillen dames

Al 60 jaren zijn Wayfarer zonnebrillen een enorm populair model. Toen het voor het eerst geïntroduceerd werd door het wereldberoemde zonnebrillen merk Ray Ban, was dit model een enorme hit. Ook nu kiezen velen voor dit model. Onze Wayfarer zonnebrillen dames komen in veel verschillende kleuren en stijlen.

Clubmaster zonnebrillen

Een andere bekende Ray Ban zonnebril die veel look a likes heeft geïnspireerd, is de Clubmaster. Wil je uitstralen dat je een relaxte, laid back chick bent? Dan zou je de Clubmaster zonnebrillen dames zeker moeten bekijken. Ook dit model verkopen we in diverse kleuren.

Retro zonnebrillen

Houd jij van extravagante brillen en ben je niet bang om een gedurfde zonnebril te dragen? Dan is een retro zonnebril perfect voor jou! In deze categorie verkopen we ook een aantal look a likes van de beroemde Celine zonnebril. Dit is een populair zonnebrillen merk onder de dames en wordt tijdens het festivalseizoen daarom ook veel gedragen. Daarnaast, verkopen we ook modellen die in de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 helemaal in waren en nu weer hot zijn op festivals.

Spiegel zonnebrillen dames

Spiegel zonnebrillen zijn handig! Niet alleen staan ze onwijs mooi, maar kunnen jouw vriendinnen in jouw zonnebril ook snel zien of hun make-up nog goed zit. Win-win! In onze webshop verkopen we diverse kleuren en vormen spiegel zonnebrillen dames.

Ronde zonnebrillen dames

Houd je van de ‘Hippie’-look en is jouw festival-stijl bohemian? Dan mag een ronde zonnebril in jouw tas niet ontbreken! Deze stijl zonnebrillen dames maakt jouw look helemaal af! Wij verkopen diverse kleuren en monturen ronde zonnebrillen en er zit voor ieder wat wils tussen.

Pilotenbrillen

Ga je op jouw volgende festival voor de ‘stoere chick’-look? Leren boots, ripped jeans en een tof band shirt? Dan maakt een pilotenbril jouw outfit af. Wij verkopen diverse vormen en stijlen pilotenbrillen voor dames. Dit maakt jouw festival outfit compleet!

Cat-eye zonnebrillen

Ben je een dame met pit? Laat dit zien door voor een cat-eye zonnebril te kiezen! Dit creatieve en extravagante model zorgt zeker voor gave festival foto’s voor jouw Insta! Ga bijvoorbeeld voor een simpele zwarte uitvoering, knalrode glazen of een cheetah-montuur. De keuze is reuze in onze webshop!

Sportieve zonnebrillen

Sportief en op zoek naar een model dat dit laat zien? In onze webshop verkopen we een aantal sportieve zonnebrillen dames die jouw atletische kant perfect weerspiegelen. Dit is perfect voor de fitgirls onder jullie!

Zonnebrillen 2022

Ronde Steampunk zonnebril - Zwart/Goud

€ 16,95

Celine zonnebril - Zwart/Leopard

€ 9,95

Cat eye zonnebril "Pur" - Zwart

€ 9,95

Pilotenbrillen

Pilotenbril "Woody" - Bruin

€ 14,95

Randloze aviator zonnebril - Roze Gepolariseerd

€ 24,95

Pilotenbril "Woody" - Zilver

€ 14,95

Cat-Eye zonnebrillen

Celine zonnebril 2021 - Leopard

€ 12,95

My girl sunglasses - Zwart

€ 14,95

Celine zonnebril 2021 - Leopard

€ 12,95

Ronde zonnebrillen

Round metal zonnebril - Groen

€ 12,95

Hippie zonnebril - Roze/Geel

€ 9,95

John Lennon ronde zonnebril - Zwart Gepolariseerd

€ 14,95

Retro zonnebrillen

Oval flat lenses zonnebril - Bruin

€ 12,95

Ronde zonnebril "Ben" Retro - Leopard

€ 12,95

Wayfarer zonnebril - Leopard

€ 12,95